Contul meu

Lost password? Register

Suna

0757737079

0 items
0

Metode de plata


Modalitati de Plata

Pentru a achita produsele comandate pe miculpret.com ai la dispozitie mai multe optiuni:

– Plata numerar sau ramburs

– Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard

– Ordin de plata

Plata numerar/ ramburs

In momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

Plata online cu cardul

Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile Paylike. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, daca au cod CVV2/CVC2        

 

                 

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Paylike.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Paylike. Miculpret.com nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Paylike. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

 

Plata cu Ordin de Plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de miculpret.com , in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise pe adresa de email comenzi@sofimarstore.ro

Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

Nume societate : SOFIMAR STORE SRL-D.

Cont lei : RO48BTRLRONCRT0393398201,deschis la Banca Transilvania

Cod unic inregistrare: 37461658

Adresa: Str.Neagoe Voda Nr.19,Bl.19,Sc.A,Ap.2,Bacau

preloader